'La Fabiënne'

Kevin Murphy

Ik heb gekozen om met de haarverzorgingsproducten en stylingsproducten van Kevin Murphy te werken.

Dit niet alleen omdat het producten met een hoge kwaliteit, een heerlijke geur en goede werking zijn, maar vooral omdat deze producten NIET op dieren getest zijn! En geen Parabenen, Sulfaten of Siliconen bevatten.

Ik merk aan het haar van mijn klanten en aan mijn eigen huid dat dit een goede keus is!

En een betere wereld begint bij jezelf, op deze manier kan ik mijn werk optimaal doen zonder het milieu te schaden en dat ind ik erg belangrijk!Kevin Murphy Color Me

COLOR.ME is een unieke kleuring op basis van Honing, het geeft het haar een mooie zijdeglans en is vooral erg geschikt voor mensen met van nature veel warmte in hun haar, de as en zilver tinten zijn van deze kleur echt prachtig!

Niet alleen geeft het haar een prachtige, natuurlijke kleur, ook wordt het haar verzorgt tijdens de kleuring.
COLOR.ME bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor het haar en de hoofdhuid. Deze  kleur is Ammonia, PPD en Parabeenvrij!

In plaats daarvan heeft Kevin Murphy ingrediënten toegevoegd die het haar verzorgen.

Honing voedt en verbetert het haar, voegt glans toe en bevordert de elasticiteit.

Shea boter is een antioxidant dat voedt en verzacht.

Granaatappel is rijk aan omega 5 en essentiële vetzuren. Bevordert kleurbescherming en gaat het verouderingsproces tegen.


Hierboven het mooie spectrum van Color.Me


Wella Illumina Color

Illumina Color: More than a color, a wonder of Light!

Illumina is de grootste innovatie sinds 20 jaar op het gebied van haarkleuring. Het is een natuurlijke ogende kleur die glanst in elk soort licht en een superieure haarbescherming biedt.

De gepantenteerde Microlight Technologie van Illumina Color beschermt de haarschubben zodat ze hun helderheid behouden, deze laten hierom licht door waardoor er een prachtige glans ontstaat, in welke kleur of in welk licht dan ook!

Discover the wonders of ILLUMINA COLOR.