'La Fabiënne'

Do What You Love & Love What You Do

Het geheim van mooie dingen zit 'm niet in naald of draad, noch in de knoopjes, noch in de maat, niet in het hout, kasjmier of katoen,

Maar in de mensen die het maken,

en er stiekem Hart & Ziel in doen...

Een bezoek aan 'Le Salon' is een beleving, een hartelijk ontvangst met heerlijke luxe Illy koffie of Clipper thee, vervolgens kijken we naar jouw uitstraling, straal je uit hoe je je voelt? Straal je uit wie bent? of mogen we je helpen je gevoel te vertalen in jouw uitstraling?

 We kijken goed naar de vorm van je gezicht, naar jouw type haar, naar de kleur van je haar, de kleur van je huid en ogen en geven je een persoonlijk advies in haar en make-up.

Daarna volgt de behandeling, die bestaat uit:

-Als er kleur gewenst is dan beginnen we met het professioneel kleuren van jouw haar, het eindresultaat bepaald de kleurtechniek die we toepassen, van een 'natural coupe soleil' tot een pigment rijke grijsdekking, alles is mogelijk, ik kleur met de merken "Wella Illumina Colour" voor een prachtige glansende lichtweerkaatsende look, en met "Kevin Murphy Color Me" voor de mattere koelere zilver en as tinten.

-Een diepte reiniging voor je haar met de Maxi Wash van Kevin Murphy, deze shampoo reinigt het haar helemaal tot in de vezellaag, zodat we daarna je haar echt kunnen opbouwen met de ingrediënten die het nodig heeft. 

-Een ontspannen wasmassage met een verzorgende shampoo van Kevin Murphy uitgezocht op jouw type haar.

-Een masker met een warmte pakking zodat de creme goed het haar kan voeden om jouw haar en hoofdhuid optimaal te verzorgen.  

-Dan gaan we creatief aan de slag, om jouw haar helemaal naar jouw wens te maken, 'soms is dat een goede coupe in model knippen en soms zijn dat alleen de puntjes als je graag jouw lokken zo lang mogelijk houd'. Ik kijk en luister echt naar wat jouw wensen zijn.

-Daarna volgt de styling, ik geef graag advies in hoe je je haar het best kunt behandelen na het wassen, welke producten je kunt gebruiken en welke technieken je kunt toepassen om het resultaat te krijgen waar jij blij van word.

Het resultaat zie je in de Portfolio hiernaast!

 Heb je een feest of een speciale gelegenheid? Ik zorg er graag voor dat je er verzorgd uitziet tot in de haarpuntjes!

Inspiratie ?!?

- Ieder jaar ga ik graag naar de TopHair International Beurs in Dusseldorf,

dè vakbeurs van Europa!

- Ieder jaar op Kleur cursus bij Wella.

- TRIBU-TE abonnee,

For The Love of Hair!

Tijdens de TopHair International beurs 2016, Europa's grootse haar event met alle nieuwe technieken, producten en geweldige shows, mocht ik Guy Tang uit California, de beste en meest inspirerende colorist van de wereld ontmoeten! Een echte Look, Learn and Love ervaring!