'La Fabiënne'

La Fabiënne

Bonjour, Je m'appelle Fabiënne,

Haar, make-up, uiterlijke verzorging, design, natuur, kunst en levenskunst hebben altijd mijn interesse gehad.

Toen ik na mijn middelbare school eigenlijk niet goed wist welke kant ik met mijn interesses op wilde, besloot ik na het behalen van mijn diploma en na een vooropleidingsjaar aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, om voor het vak: 3D-Design te gaan.

Wat ik mij niet realiseerde, was dat ik veel met de computer aan het werk zou zijn en weinig sociale vaardigheden aan het ontwikkelen was, zo zag ik mijn toekomst echt niet voor me... alleen ontwerpend achter een bureau.

Zelf ging ik nooit naar de kapper, ik was een echt paarden meisje en al mijn geld ging naar mijn hobby, mijn moeder knipte eens per half jaar mijn haarpunten, dus ik had geen idee van het kappersvak!

Via de paarden kwam ik terecht bij de ouders van Marjelle Ederveen, zij was destijds de beste kapper van Elst en had een prachtige salon, ze gaf me een kijkje in het kappersvak, ik ben meegegaan naar een cursus en vond het heel erg leuk, het was een gouden tip!

Nu 15 jaar later ben ik nog steeds heel erg gelukkig in het kappersvak en ontwikkel ik me nog steeds met heel veel plezier!

Na 12 jaar in loondienst te hebben gewerkt en ervaring op te hebben gedaan bij diverse toonaangevende kapsalons in Arnhem is de tijd gekomen om mijn vleugels uit te slaan en om voor mezelf te gaan werken.

Op 23 maart 2015 werd mijn salon

"La Fabiënne" een trots feit!